Zorgverlener

OCE Nijmegen heeft de website aangepast. Je vindt er de meest gebruikte informatie over de zorgprogramma's, protocollen & werkwijze, vertaald naar standaarden en richtlijnen..

Informatie en algemene onderwerpen

Algemene onderwerpen zoals landelijke benchmark, no-show procedure en contactgegevens OCE Nijmegen, vind je onder "algemene downloads"

Hitteprotocol NHG

Nu de temperaturen weer oplopen is het goed om het hitteprotocol te downloaden. Dit is te vinden op de website van de NHG..

Scholingen tijdens COVID 19

Fysieke scholingen hebben wij  voorlopig door COVID 19 geannuleerd.

Waar mogelijk wordt de scholing omgezet naar online scholing of uitgesteld naar later tijdstip wanneer het weer veilig is om bij elkaar te komen.

Kijk op de scholingsagenda voor meer informatie. Mocht je vragen hebben over scholingen kun je die mailen naar scholing@cihn.nl

Wijziging documenten op de website:

Bij aanpassingen of nieuwe versies van een zorgprogramma (onderdeel), verversen wij de documenten op de website. Wij zetten de maand en jaartal achter de titel zodat je kunt zien wanneer het document is geplaastst op de website. 

Andere vragen?

Mocht je onderwerpen missen of vragen hebben, kun je contact opnemen met  een van de teamleden van OCE Nijmegen of naar  mailen naar ocenijmegen@cihn.nl

 

Team OCE Nijmegen