Scholingen ouderenzorg - op aanvraag

EXTRA: Webinar VIP Samenwerken ouderenzorg

Speciaal voor verpleegkundigen, zorgtrajectbegeleiders, fysiotherapeuten e.a. zorgverleners in een ouderennetwerk

Op 21 januari van 16.30u-17.30u organiseren we met VIP Calculus een extra webinar over VIP Samenwerken.

Deze webinar is speciaal bedoeld voor verpleegkundigen, zorgtrajectbegeleiders, fysiotherapeuten etc. die in ouderennetwerken samenwerken met de huisarts en praktijkondersteuner.
Alle basisaspecten van het samenwerken met VIP worden goed uitgelegd (en naderhand kan je de webinar nog een keertje nakijken). Bovendien kan je persoonlijke vragen rechtstreeks in de chat stellen.

Via deze link kan je je aanmelden:https://calculus.webinargeek.com/webinar-viplive-digitaal-samenwerken-in-de-ouderenzorg-netwerkzorgpartners-oce

 

Scholingsgids ouderenzorg

Sinds 1 april 2017 werken we nauw samen met DementieNet in de ondersteuning van praktijken om te komen tot gestructureerde ouderenzorg. Hierbij ontwikkelden we een scholingsgids. Hierin staan verschillende scholingen en trainingen die we op aanvraag kunnen verzorgen in de netwerken rondom kwetsbare ouderen. De trainingen en scholingen zijn bedoeld voor een multidisciplinair publiek en zijn daarom aantrekkelijk voor iedere zorgprofessional in de eerstelijnszorg die te maken heeft met dementie- en ouderenzorg. Professionals of ervaringsdeskundigen met veel ervaring in de ouderenzorg verzorgen de scholingen.

Geïnteresseerd geraakt in een scholing? Deze interesse kunt u dan kenbaar maken via m.hendriks@cihn.nl of a.vanderpoel@cihn.nl