Symposium Acute ouderenzorg: dweilen met de kraan open?

Stap uit uw zorgreflex en save the date - Op donderdag 21 november 2019 van 16.00 – 20.30u bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons symposium over proactieve zorgplanning bij ouderen, locatie van der Valk Hotel in Lent.  Uw zorgreflex staat centraal: in acute situaties zijn we geneigd te handelen, te focussen op het probleem in plaats van de persoon. We dragen over in plaats van samen te werken. Dit, terwijl onze kwetsbare ouderen ook in acute situaties gebaat zijn bij goed afgestemde zorg die past bij hun wensen en behoeften. Meer balans dus tussen denken en doen. U gaat met dit spanningsveld in creatieve en interactieve werkvormen aan de slag en u wordt geholpen met tools voor de dagelijkse praktijk. Tijdens het symposium passeren gezichtspunten van betrokken hulpverleners en ouderen de revue. 

Voor wie

Het symposium is bedoeld voor huisartsen, praktijkondersteuners, wijkverpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde, specialisten in het ziekenhuis, AIOS’en, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, ouderenadviseurs en zorgtrajectbegeleiders. 

Werkgroep

De werkgroep acute zorg bestaat uit vertegenwoordigers van de CIHN/ OCE Nijmegen, CWZ, Huisartsenkring Nijmegen,  ProPersona,  Radboudumc,  de specialisten ouderengeneeskunde en wijkverpleging. We hopen op 21 november met u in gesprek te gaan over oplossingen voor de ervaren problemen in de acute zorg aan ouderen .

Save the date

Noteert u alvast de datum?  Na de zomer volgt de definitieve uitnodiging en ook de mogelijkheid tot aanmelden.