POH's- Noteer alvast in je agenda!

We organiseren twee interessante bijeenkomsten voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. Onze tip: noteer ze alvast!

Kennismaken en verbinden (COPD)

Op 19 februari 2019 van 16.00uur – 18.00uur is er in het auditorium van het CWZ een leuke en nuttige bijeenkomst voor de longverpleegkundigen CWZ, Radboud, ZZG en de POH’s en praktijkverpleegkundigen 1e lijn. Doel van deze bijeenkomst is kennismaken en verbinden. Deelname is gratis! Je kunt je via deze link aanmelden..

De POH in ‘t zonnetje

Op 22 mei vindt de bijeenkomst -  plaats. Op deze landelijke POH-dag zetten we de praktijkondersteuner eens in het zonnetje! Dan organiseren we namelijk voor de eerste keer een POH-middag met een interessante lezing en workshops, lekker eten en een ludieke voorstelling. Mis het niet! Tijd: van 13.30 uur – 19.00 uur in CWZ Buitenhof Groot. De kosten zijn € 25,00 per persoon. Voor deze middag vragen we accreditatie aan. Je kunt je hier inschrijven.

Programma van deze middag:

Ontvangst met koffie en wat lekkers.

Na een kort welkomstwoord start Carla Schellings met een leuke presentatie over ‘Zelfzorg voor de POH: Take Care!’ Hoe maak je bewuste keuzes, blijf je scherp en voorkom je overbelasting tijdens je werk?

Na een korte pauze staan de volgende workshops op het programma:

  1. Laaggeletterdheid bij patiënten, Gwenda Pelupessy, medewerkster Pharos
  2. De zwerver een plek geven/ “het onwillekeurige zenuwstelsel in de spreekkamer”, huisarts Marjan Meddens

Om 17.15 uur staat er een overheerlijk buffet klaar. Na het buffet volgt om 18.00u een ludieke voorstelling met als thema ‘’Een dag uit het leven van de POH”, door Margreet de Ridder.

Tijdens de pauzes is er voldoende tijd en ruimte om eens gezellig bij te kletsen met collega’s. Rond 19.00 uur zullen we de dag afronden.